Kobido ansiktmassage

Kobido ansiktmassage är en speciell form av massage. Det är en ritual som följer vissa regler. Det kommer från traditionen av kinesisk medicin.

Kobido massage är en djup massage som utförs på hudytan. De långsamma rörelserna är designade för att slappna av och varva ner den masserade, medan de snabba, beslutsamma och djupa rörelserna ska stimulera huden och producera ingredienser som är nödvändiga för att uppnå en lyfteffekt. Efter massagen känner vi oss avslappnade, vi släpper ut gifter från huden, stimulerar arbetet med nerver, hud och muskler. Resultatet är en naturlig ansiktslyftning.

Det är ett naturligt alternativ till estetisk medicin och olika interventionsbehandlingar såsom injektioner av hyaluronsyra eller botox.

Massagen är ganska komplex och intensiv. Det är en avancerad massagemetod som inkluderar många komplexa manuella tekniker. Massage är en kombination av många traditionella metoder och tekniker för handrörelser, och deras främsta egenskap är snabbhet. Det är dock värt att nämna att Kobido-massage inte ska orsaka smärta, även om snabba handrörelser kan orsaka förnimmelser på gränsen till smärta. Syftet med Kobido massage är att bestämma hudens tillstånd och arbeta på akupressurpunkter. Detta för att skapa balans i huden och ansiktsmusklerna.

Kobido-massage kallas vanligtvis för en icke-kirurgisk ansiktslyftning. Regelbundet utförd kan det leda till en mycket naturlig föryngringseffekt.

Förändringar i utseende är mycket långsamma och subtila, men märkbara i det långa loppet. Med tiden ser ansiktet mer uppfräschat, yngre och näring ut. Samtidigt behåller vi våra ansiktsdrag. Behandlingen är väldigt avslappnande.

Effekterna av Kobido massage är synliga ganska snabbt om efterföljande sessioner utförs regelbundet. Förändringen kan ses efter första massagen, men förändringen är kortvarig och går snabbt över. I det här fallet kan du förvänta dig:

– förbättra ansiktskonturen;
– lyfta kinderna;
– utjämning hängande kinder;
– utjämna rynkor
– minska svullnad;
– utjämningspåsar under ögonen;
– lyfta hängande ögonlock;
– stresseliminering;
– avkoppling och vila;
– lindra huvudvärk;
– eliminering av stelhet i ansiktet;
– förbättra synen;
– uppstramande och hälsosammare utseende av huden.

DDorota Massage Terapeut
Dorota Dudek

Storgatan 28-30 (Ingång via Nordic Wellness City)
302 43 Halmstad

Telefon: 0737825080
E-post: dudekdorota5@gmail.com