Om mig

Utbildad massageterapeut och hälsocoach

Välkommen till DDorota Massageterapeut, jag heter Dorota Dudek.

Efter att i många år ha arbetat som undersköterska inom vård och omsorg så tog nyfikenheten över att på andra tillvägagångssätt få hjälpa människor med ömma kroppar och kronisk smärta. Intresset för hälsa ökade efter min utbildning som hälsocoach.

Det är inte lätt att hitta rätt balans mellan arbete, familj och egna intressen. Ett pussel som vi alla måste lägga mer eller mindre varje dag, därför vill jag finnas här och bidra till en bättre välmående i vardagen.

Skillnaden mellan en massör och en massageterapeut är att jag som massageterapeut har genomfört en längre utbildning. Jag besitter en expertis för att behandla olika tillstånd så som nackspärr, tennisarmbåge, hållningsbesvär, falsk ischias med mera. I den behandlande massagen kommer mer tester, analyser, töjningar och hemövningar in utöver massagen för att du ska få bästa möjliga effekt.

Jag uppskattar att få dela med mig av min kunskap och hjälpa människor genom att bidra med tips & råd, hemövningar, stretchrådgivning och givetvis massagebehandlingar som anpassas efter var och ens behov.

Varmt välkommen att boka din behandling!

DDorota Massage Terapeut
Dorota Dudek

Storgatan 28-30 (Ingång via Nordic Wellness City)
302 43 Halmstad

Telefon: 0737825080
E-post: dudekdorota5@gmail.com